Wilt u een schadevergoeding naar aanleiding van letselschade aanvragen?

Ik ben al jaren aan het werk voor dezelfde baas. Ik heb in de afgelopen jaren vaak ruzie gehad met mijn baas. Ik was namelijk van mening dat hij niet goed letten op onze veiligheid. Hij vertelde mij altijd dat ik mij zorgen maakte om niks. Wij kregen daarom dus nooit de middelen toegewezen die wij nodig hadden om veilig te kunnen werken. Dat heeft vorig jaar geleid tot een groot ongeluk. Ik stond namelijk op een steiger te schilderen, toen deze steiger het begaf. Daardoor ben ik 5 meter naar beneden gevallen. Ik ben doen hard op de grond terechtgekomen. Ik kan me van het ongeluk zelf niks meer herinneren, maar ik weet wel dat ik in het ziekenhuis te horen gekregen dat ik nooit meer zou kunnen lopen. Dit was precies waar ik altijd bang voor ben geweest. Ik wist zeker dat dit ongeluk voorkomen had kunnen worden als mijn baas de nodige veiligheidsmaatregelen had getroffen. Je kunt ze dan waarschijnlijk ook voorstellen dat ik graag een schadevergoeding voor mijn letselschade wil hebben. Ik weet namelijk dat je een schadevergoeding voor letselschade kunt aanvragen. Als iemand recht heeft op een schadevergoeding voor letselschade, dan ben ik het wel. Ik kan namelijk heel duidelijk aantonen dat mijn baas in gebreke is gebleven. Vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik een schadevergoeding voor mijn letselschade kon aanvragen. Uiteraard heb ik geen enkele ervaring met het aanvragen van schadevergoeding voor letselschade, en daarom wilde ik graag met een expert gaan samenwerken. Ik ben daarom gaan kijken wie mij zou kunnen helpen. Ik wilde graag met iemand werken die veel ervaring had met het aanvragen van een schadevergoeding voor letselschade. Ik heb zowat het internet gekeken wie mij zou kunnen helpen. Ik heb toen de site van topletselschade.nl gevonden. Deze site staat bomvol informatie voor mensen wie een schadevergoeding als gevolg van letselschade willen aanvragen. Ik heb daarom al heel snel contact met deze experts opgenomen. Ik kreeg te horen dat zij mij graag wilden helpen.

Ik kreeg een schadevergoeding voor mijn letselschade

Ik heb met de mensen van dit kantoor overlegd wat de beste strategie zou zijn. Wat ik heel prettig vond was dat deze mensen heel goed met mij mee dachten over hoe ik zelf zo weinig mogelijk werk zou hebben van het aanvragen van een schadevergoeding voor mijn letselschade. Ik moest namelijk nog volop revalideren en dan is dat belangrijker dan de procedure voor de schadevergoeding voor mijn letselschade. ik ben dan ook blij dat ik het kantoor in de armen genomen heb. Deze mensen hebben mij heel goed ondersteunt. Uiteindelijk heb ik mijn schadevergoeding voor mijn letselschade ontvangen.

Heeft u ook hulp nodig?

Mocht u ook een procedure willen starten, dan raad ik u aan om een keer:

  • Naar de site van dit kantoor te surfen
  • Te lezen wat deze mensen voor u kunnen doen
  • Een afspraak met deze experts in te plannen

Ik ben blij dat ik een beroep op dit kantoor gedaan hebt. Ik heb heel veel aan de deskundigheid van deze mensen gehad.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn