Wilt u graag werken in Barcelona?

Ik heb vorig jaar gekeken of ik ook ergens een nieuwe uitdaging kon vinden. Ik ben namelijk bij het bedrijf weggegaan toen ik te horen kreeg dat zij mijn contract waarschijnlijk niet meer konden verlengen en dus leek het mij goed om te zorgen dat ik eerder weg zou gaan dan al mijn  collega’s omdat wij anders allemaal op hetzelfde werk zouden gaan azen. Ik ben toen gaan kijken of ik ook iets in het buitenland kon vinden. Ik heb namelijk veel gereisd in mijn leven en ik kan u zeggen dat het mij altijd leuk heeft  geleken om te gaan werken in Barcelona. Ik ben daarom een keer gaan kijken of het werken in Barcelona mogelijk zou zijn en ik heb mij toen goed ingelezen op het internet om te zien wat ik het beste kon gaan doen. Ik heb toen gezien dat wanneer ik graag wilde gaan werken in Barcelona ik dat niet zomaar vanuit het niets moest gaan doen. Het is namelijk te doen om zelf echt werk te vinden, maar wanneer je wilt gaan werken in Barcelona en je wilt dat op een leuke manier doen, dan is het handiger om te zoeken naar goede tussenpersonen. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik meer over het werken in Barcelona wilde weten en ik heb toen gezien dat ik even naar de site van gedma.nl moest gaan. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag willen werken in Barcelona en ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. Wie wil werken in Barcelona kan hier heel interessante mogelijkheden vinden en ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken toen ik wilde kijken of het werken in Barcelona ook voor mij weggelegd zou zijn. Ik heb op deze site gezien dat het werken in Barcelona heel goed mogelijk is en ik ben daarom gaan kijken of ik op een van deze vacatures kon reageren. Dat bleek een fluitje van een cent te zijn en ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. Mocht u ook graag willen gaan werken in Barcelona, dan raad ik u aan om ook een  keer naar gedma.nl te surfen. U zult zien dat u hier heel interessante mogelijkheden kunt vinden om te kunnen werken in het buitenland. 

Het werken in Barcelona bevalt mij heel goed 

Ik heb dankzij de site gedma.nl een heel goede baan gevonden in Spanje en het werken in Barcelona bevalt mij heel erg goed. Ik vind het leuk dat ik nu altijd met andere mensen kan werken en ik ontmoet mensen van over de hele wereld. Mocht u dus ook graag willen werken in Barcelona dan raad ik u aan om ook een keer naar de site van gedma.nl te surfen. 

Wilt u ook solliciteren?

Mocht u ook graag willen solliciteren, dan kunt u:

  • Even naar de site gedma.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u te bieden hebben 
  • Een reactie opsturen zodat u wellicht al heel snel aan de slag kunt gaan 

Ik ben blij dat ik via deze site heel fijn nieuw werk heb gevonden.          

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn