Wilt u zelf een rijksmonument verbouwen?

Wij konden vorig jaar het huis van mijn ouders overnemen. Ik ben enigst kind en dus had het recht om de woning over te nemen toen vorig jaar beide ouders in een jaar overleden. Ik heb heel goede herinneringen aan het huis en daarom leek het mij een goed idee om in deze woning te gaan wonen. U moet weten dat het huis zich in de grachtengordel van Amsterdam bevindt en dat betekent dat het hier gaat over een rijksmonument. Dat brengt een aantal praktische problemen met zich mee. Wij wilden dit rijksmonument verbouwen, maar wanneer je een rijksmonument verbouwen wilt, moet je zorgen dat je goed op de hoogte bent van de regels omtrent een rijksmonument verbouwen. Ik ben mij daarom goed gaan verdiepen in de regels omtrent een rijksmonument verbouwen en ik kan u zeggen dat dat niet eenvoudig was. Je moet namelijk met heel veel zaken rekening houden en bovendien moet je veel en vaak toestemming vragen wanneer je een rijksmonument verbouwen wilt. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om meer over het rijksmonument verbouwen te weten te komen en ik heb toen gezien dat ik het beste even op het internet kon gaan kijken naar de mogelijkheden die daar waren om te zorgen dat ik meer over het  rijksmonument verbouwen te weten kon komen. Ik heb toen gekeken waar ik het beste kon gaan kijken en ik heb gezien dat de site van hofstaetemakelaardij.nl de meeste mogelijkheden biedt. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb. Deze mensen weten namelijk alles van het hoe en wat omtrent een rijksmonument verbouwen en ik heb de informatie op deze site daarom ook even goed doorgenomen. Wij wilden graag een aantal grote ingrepen doen aan ons huis en wij hebben toen gekeken wat wij het beste konden doen. Wij hebben toen gemerkt dat wij voor het rijksmonument verbouwen een aantal vergunningen moesten aanvragen. Gelukkig was het in ons geval heel duidelijk dat wij het rijksmonument verbouwen moesten omdat de boel anders niet meer in goede staat te houden was. Wij zijn daarom blij dat wij een beroep hebben gedaan op deze mensen want zij konden ons heel goed laten zien wat wel en wat niet mogelijk was. 

Hier kunt u meer te weten komen over een rijksmonument verbouwen

Een rijksmonument verbouwen is doorgaans niet iets wat u zomaar even doet. U moet namelijk tijdens het rijksmonument verbouwen goed rekening houden met de eisen die aan de verbouwing gesteld worden. Ook moet u er zeker van zijn dat u voldoende rekening houdt met uw budget want het kan snel gaan met een monument. Wij hebben daarom veel aan de adviezen van deze experts gehad. 

Heeft u advies nodig? 

Mocht u ook in een situatie als de onze zitten, dan kunt u altijd even:

  • Naar hofstaetemakelaardij.nl surfen 
  • Lezen wat u allemaal aan informatie op de site van deze mensen kunt vinden 
  • Een keer met een van de experts van dit bedrijf gaan overleggen 

Ik hoop dat ik u een goed advies heb kunnen geven.                               

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn