Wordt creatief dankzij een workshop schrijven

Bij eigenwijzewoorden.nl staan woorden centraal. Uit onderzoek blijkt keer op keer dat jongeren minder gaan lezen. Het blijft bij een kort tekstbericht dat verstuurd wordt via hun smartphone. Dat is niet alleen slecht voor hun ontwikkeling waaronder hun taalvaardigheid, op latere leeftijd gaan ze daar absoluut moeilijkheden mee krijgen. Want als u jong begint met begrijpend lezen dan zult u daar tijdens uw werkende leven de vruchten van kunnen plukken. Afijn, wij bieden u en uw werknemers een workshop schrijven aan. Tijdens een workshop schrijven in een ontspannen en relaxte omgeving worden jullie pas echt uitgedaagd. En dat kan voor bedrijven die al jarenlang vastzitten in een stevig stramien absoluut geen kwaad. Dankzij deze workshop schrijven worden jullie namelijk uitgedaagd om te brainstormen, om samen te werken, te debatteren maar vooral om met creatieve ideeën te komen. Het hoeft helemaal niets met de bedrijfsvoering of de onderneming an sich te maken te hebben, het kan om een fictief onderwerp gaan. U mag dat van te voren aandragen maar we hebben uiteraard ook een keur aan standaardonderwerpen waaruit u kunt kiezen. Wat we u en uw werknemers in ieder geval tijdens de workshop schrijven mee willen geven is dat er taalkundig gezien oneindig veel mogelijkheden zijn die u hopelijk kunt omzetten in realiseerbare ideeën. Waarom is dat nu eigenlijk zo belangrijk? U bent afhankelijk van uw klanten. En zij veranderen mettertijd. Blijft u achter de feiten aanhollen? Dan gaat u dat zeker op de langere termijn klanten kosten. Moderniseer, investeer in de toekomst en in uw personeel en geef u eens op voor een workshop schrijven!

Een workshop schrijven is misschien net wat u nodig hebt

Wij bieden voor ouders met kinderen ook een workshop schrijven aan. Dat geldt ook voor aspirant schrijvers die op dit moment zonder inspiratie kampen of wat meer technische kanten van het vak willen leren. We helpen u om op een zeer creatieve manier te schrijven en kunnen ook andere kunstprojecten die een connectie hebben met literatuur geven. We denken bijvoorbeeld aan oude boeken die men op een kunstzinnige manier kan omtoveren tot een gloednieuw boek. We schuwen verf daarbij niet! En voor bedrijven, instellingen en overheidsorganen kunnen we aldus deze zakelijk workshop schrijven geven. Klinkt u dat nu als muziek in de oren en hebt u de teksten op onze site al goed doorgelezen? Dan hopen we dat u snel in de pen klimt en ons even aanschrijft. Vul het online contactformulier even in met uw vragen en opmerkingen:

  • We horen graag uw specifieke wensen aan die we ongetwijfeld kunnen verwerken in een speciale workshop schrijven,
  • We horen tevens graag hoe groot de groep is. Dan zoeken we er eventueel een gepaste ruimte voor,
  • En laat ons weten op welke data de workshop schrijven het beste uitkomt.

We sturen u spoedig een overzicht met opties en natuurlijk een voorlopige prijsopgave toe.

Meldt u vandaag nog aan voor een cursus

Dankzij deze workshop schrijven zijn er al heel wat bedrijven geholpen. U kunt dankzij deze cursus iedere collega echt stimuleren. Daar hebt u natuurlijk veel meer aan dan een of ander presentatie zonder vorm van interactie. Zet uw personeel eens aan het werk maar houdt het ontspannen, dan is het een uiterst origineel personeelsuitje! Natuurlijk kennen wij de kracht van het geschreven woord en die brengen we graag op u en uw medewerkers over. Het zal bijdragen aan het ontstaan van nieuwe ideeën, het uitkristalliseren van bestaande plannen en vooral, den dat is misschien nog wel het belangrijkste, een betere communicatie over en weer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn