Zelf een WordPress blog beginnen

Ik heb het altijd leuk gevonden om blogs van andere mensen te lezen. Blogs zijn vaak erg persoonlijk en geven een goed beeld van dingen die de schrijver meemaakt. Er zijn verschillende blogs die ik regelmatig lees en deze blogs zijn van mensen die ik niet ken. Maar aangezien ik hun blogs zo vaak bezocht heb, heb ik het gevoel dat ik deze mensen toch een beetje ken. Het leek mij altijd leuk om zelf ook een WordPress blog te beginnen, maar ik wist nooit waarover. Bij een blog vind ik het leuk als iemand voornamelijk over een, of een paar onderwerpen schrijft. Ik bezoek deze blogs, omdat ik het leuk vind om over deze onderwerpen te lezen en vind dat de schrijver leuk kan schrijven. Zelf kon ik nooit een onderwerp verzinnen, waarover ik genoeg artikelen over kon schrijven, daardoor was ik nooit met een blog gestart. Afgelopen jaar kon ik voor mijn scriptie een opdracht in Thailand doen voor een Nederlands bedrijf dat daar zaken doet. Ik wilde altijd al voor een langere tijd naar het buitenland en dit leek mij een goede mogelijkheid. Het bedrijf zou een vergoeding betalen, waarmee ik mijn verblijf kon bekostigen. Het leek mij een leuk idee om een WordPress blog te beginnen over mijn ervaringen in Thailand. Veel van mijn vrienden en familie wilden graag weten hoe mijn leven daar was en een blog is een goede en gemakkelijke manier om mijn ervaringen te communiceren. Ik had voordat ik vertrok onderzocht hoe ik het beste een blog kon beginnen en had veel informatie gevonden. Veel mensen konden een WordPress blog aanraden, omdat dit gemakkelijk is om op te zetten en te beheren. Dit leek mij een goede keuze, ik moest alleen nog een bedrijf vinden voor de hosting.

Een WordPress blog beginnen via DataCT

Ik was nog nooit een website gestart en wist niet precies hoe ik dit moest doen, maar gelukkig had ik er verschillende artikelen over gelezen. In deze artikelen las ik dat het verstandig was om een bedrijf te kiezen, die hosting voor WordPress aanbieden, omdat je dan gemakkelijker kan beginnen. Online zocht ik naar bedrijven die dit aanboden en ik vond al snel veel verschillende bedrijven. Ik vond het erg lastig om te kiezen, want er was erg veel keuze en ik wist niet precies waar ik naar moest kijken. Het leek mij verstandig om voor een partij te kiezen die goedkoop was, maar waar de laadsnelheid snel was. Ik vind het altijd erg vervelend als een website erg langzaam laadt en waarschijnlijk hebben meer mensen dat. Ik vond de website https://www.datact.nl/wordpress-blog-beginnen.php van het bedrijf DataCT en het leek mij verstandig om hier mijn WordPress blog te beginnen. De hosting bij dit bedrijf was zeer voordelig, de goedkoopste die ik had gezien. Daarnaast las ik op de website dat de snelheid via hun erg snel is. Ik las op hun website een artikel over een WordPress blog beginnen en kon een nummer bellen om mijn vragen te stellen.

Goede hulp bij het starten

Via de klantenservice kreeg ik de hulp die ik nodig had, om een WordPress blog te beginnen. Ze legden mij stap voor stap uit wat ik moest doen en deden dit op een duidelijke manier. Ik vond dat erg fijn, want ik vond het erg spannend. Met de hulp van de klantenservice had ik alles opgezet en kon ik beginnen met bloggen. Ik kan DataCT aanraden als je met een WordPress blog beginnen wilt.

  • Erg voordelige hosting
  • De laadsnelheid is erg snel
  • Veel hulp van de klantenservice
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn