Zou wel een training gesprekstechnieken kunnen gebruiken?

Als wij moeilijke gesprekken met klanten of medewerkers moeten voeren, dan merken wij vaak dat wij daar niet heel goed in zijn. Dat heeft al meerdere keren tot problemen geleid en daarom leek het ons goed om een keer te bekijken wat wij konden doen om te zorgen dat onze mensen betere gesprekken zouden kunnen gaan voeren. Ik heb toen gekeken wat de mogelijkheden waren om een training gesprekstechnieken te volgen. Ik heb namelijk bij mijn vorige werkgever ook een training gesprekstechnieken gevolgd en ik kan u zeggen dat dat mij heel goed bevallen is. Je denkt namelijk vaak dat je wel goed bent in het voeren van gesprekken, maar heel vaak is dit niet het geval. Vandaar dat het mij ook verbaasde dat ik zoveel kon leren van een training gesprekstechnieken. Omdat ik dacht dat de mensen bij mijn nieuwe werk ook veel aan een training gesprekstechnieken zouden kunnen hebben, heb ik daarom voorgesteld om een dergelijke training gesprekstechnieken te gaan volgen. Ik ben toen gaan kijken waar ik het beste een training gesprekstechnieken kon gaan volgen. Ik had namelijk gezien dat degene die mij de training gesprekstechnieken had gegeven, niet meer werkzaam was binnen dit vakgebied. Ik heb daarom gekeken waar wij een betere aanbieder van een training gesprekstechnieken konden vinden. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer contact kon opnemen met de mensen van gesprekstechnieken.nl. Zoals de naam van deze site al aangeeft, kunnen deze mensen je heel goed helpen wanneer je graag een training gesprekstechnieken wilt volgen. Ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb en ik heb meteen spijkers met koppen geslagen. Ik wist namelijk dat de bereidheid onder onze mensen om een training gesprekstechnieken te volgen groot was, dus heb ik hen al heel snel een keer geraadpleegd om te horen of wij snel bij deze mensen terecht konden voor een training gesprekstechnieken. Ik kreeg te horen dat dat heel goed mogelijk was en dat wij met ons bedrijf ook een training gesprekstechnieken op maat konden aanvragen. Op die manier zouden wij heel gericht aan onze vaardigheden kunnen gaan werken. Dat was ideaal om te horen en ik ben daarom blij dat wij deze mensen in de arm genomen hebben. 

Van deze training gesprekstechnieken kunt u geen spijt  krijgen 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je hier een training gesprekstechnieken volgt, je daar echt heel veel van zult leren. Het is namelijk zo dat deze training gesprekstechnieken heel goed is opgebouwd en je krijgt heel goede oefeningen en feedback op wat je doet. Dat zorgde er dan ook voor dat wij snel konden zien hoe wij beter gesprekken konden voeren. Dat is iets waar wij als bedrijf nog lang de vruchten van zullen plukken.

Wilt u ook in de leer?                            

Als u ook aan uw gespreksvaardigheden wilt werken, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van gesprekstechnieken.nl te gaan 
  • Te bekijken wat u hier allemaal kunt leren 
  • Een training aan te vragen wanneer u aan uzelf wilt werken 

Ik ben blij dat wij hier een training hebben gevolgd. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn